Takservice av kvalité i Stockholm

Vi är ett etablerat företag som arbetar med tak. Vi reparerar, renoverar och målar om Stockholms tak. Det är inte allt! Vi erbjuder även kvalitativt underhåll av alla taktyper – en pålitligt och effektiv takservice i Stockholm med omnejd. Vad betyder det att vi står för takservice av högsta kvalité? Vår tolkning är att erbjuda skräddarsydda lösningar för dig och ditt tak, att förlänga dess livslängd med de bästa materialen och rätt underhåll. Taket kan skadas på grund av olika orsaker. Bråte och löv kan leda till fuktskador, vilket är något som du ofta inte märker av i första hand. Kommer rost-, och fuktskador åt taket blir problemen stora. Att åtgärda dessa problem kostar oftast ganska mycket. För att istället hålla taket i ett gott skick och undvika större och dyrare reparationer behöver du takservice i Stockholm. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag så är vi i Stockholm redo att utföra en takservice på ert tak. Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss för en takservice i Stockholm.

Helhetslösningar och enstaka tjänster

Våra takläggare i Stockholm kan det mesta när det gäller tak. Vi arbetar med takmålning, takomläggning, snickeriarbeten, snöskottning och sist men inte minst underhåll. Det går bra att anlita oss enbart för en enstaka tjänster som ett större snickerijobb. På samma sätt går det precis lika bra att vända sig till oss för en fullständig och mer tidskrävande reparation, kanske till och med för flera fastigheter. Det vi försöker säga är att vi arbetar med alla slags kunder och slutför gärna både små och stora uppdrag. Tätningar, rostskador och måleriarbeten är ytterligare exempel på enstaka tjänster som vi gärna utför åt våra kunder. Vi rekommenderar alltid att komplettera ett takarbete med takservice i Stockholm. Att se till att taket inte skadas och underhålla det på ett bra sätt är vår främsta ambition och uppgift.

Ring oss i Stockholm om du behöver takservice

Vi anpassar oss till dina behov och inte bara till dem. Vi arbetar så att både taket och du som kund ska bli nöjda med vår insats. Därför är det väldigt viktigt att vi får chansen att komma på besök så att vi kan undersöka takets läge och bestämma vilken form av takservice som kommer att passa just det taket i Stockholm. Vi svarar gärna på alla frågor och funderingar per telefon, men för att kunna göra en kostnadskalkyl eller sammanställa en offert behöver vi komma på besök. Om du är i behov av takservice i Stockholm kan du gärna ringa oss. Vi ger detaljerad information om våra tjänster även per telefon, så det går bra att kontakta oss på det sättet också. Vi har kunskapen, erfarenheten och viljan att göra ditt tak hållbart. Välkommen till oss!

Senast uppdaterad 20 december 2021