Om oss

TAKSERVICE PÅ DINA VILLKOR

Vi på Tello har under många år specialiserat oss på att erbjuda våra kunder skräddarsydd och kostnadseffektiv takservice av högsta kvalitet. Våra anställda har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att vara experter inom sitt område och ser till att ge varje uppdrag fullständigt fokus.

Inför en takmålning, takrenovering eller vanligt underhållsarbete gör vi en enskild bedömning av hur vi ska tackla uppdraget för att på så sätt kunna skapa skräddarsydda lösningar som är anpassade efter takets förutsättningar.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av en pålitlig och effektiv takläggare i Stockholm inom takrenoveringar och relaterade tjänster!

Takläggare i Stockholm

När du behöver hjälp med ditt tak, vare sig det rör sig om reparationer, takskydd, snöskottning eller större renoveringar, finns våra takläggare i Stockholm till hands för att ta hand om era behov. Vår ambition är att erbjuda kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar som både du som kund och vi som företag kan vara nöjda med.

Vi är en av de främsta takläggare vad i takrenovering och takmålning i Stockholm och Mälardalen och vi har stor erfarenhet av en rad olika typer av objekt. Vi sysslar med allt ifrån takrenovering i Stockholm på slott till tätningar av läckage på villor och mindre fritidshus.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av en takläggare som ger dig som kund i Stockholm med omnejd ett hundraprocentigt fokus under hela arbetsprocessen. Du når oss på telefon: 08-728 87 73 eller via kontaktformuläret här på sidan.

Smidig helhetslösning med serviceavtal

Vill ni ha någon som håller full koll på ert tak? Kontakta oss för ett komplett avtal för takservice i Stockholm! Vi tar gemensamt fram ett avtal som passar dig och ditt tak. Utefter dina behov och fastighetens förutsättningar lägger vi upp ett schema med regelbundna kontroller samt en åtgärdsplan om olyckan skulle vara framme. Detta är ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att se till att du alltid har ditt tak skyddat. För ytterligare skydd erbjuder vi även taksäkerhet i Stockholm.

Takläggare med goda referenser i Stockholm

Vi har som takläggare många års erfarenhet av takbranschen och har under de år som vi varit verksamma byggt upp ett stort nätverk av nöjda kunder och övriga samarbetspartners i Stockholm med omnejd. Du kan se några av de jobb som vi gjort här på sidan för referenser. Är du intresserad av ytterligare referensmaterial är det bara att ta kontakt via mail eller telefon så återkommer vi inom kort med referensarbeten som är relevanta för den typ av tjänst du är intresserad av.

Tak i bra skick skyddar din fastighet från fukt

När det kommer till att hålla en fastighet torr, hel och skyddad mot väder och vind är taket ofta den viktigaste detaljen. Om taket är i dåligt skick är det lätt att det släpper genom fukt och smuts som i slutändan kan orsaka stora skador. Om vintrarna erbjuder vi våra kunder snöskottning & takskottning i Stockholm. Genom att regelbundet se över ditt tak försäkrar du dig om att din fastighet har ett fullgott skydd från ovan och kan därmed undvika en rad oönskade överraskningar. Kontakta oss idag om du behöver hjälp eller rådgivning angående vilket skick ditt tak är i.

Senast uppdaterad 20 december 2021