Våra tjänster

Takrenovering Stockholm 2 768X512

Takrenovering

Att ha tak över huvudet är tyvärr inte en självklarhet för alla människor. Lyckligtvis har de flesta av oss det. I alla stora och små städer kan taken behöva renoveras lite då och då precis som ute på landsbygden eller i övriga landet. Att arbeta med takrenovering i Stockholm med omnejd ser vi därför som ett av våra viktigaste uppdrag. Om taket inte fungerar kan det bli stora skador. Vi tar därför hand om ditt tak med största omsorg. Från slott till koja, inget för stort, inget för litet.
Läs mer

Takmålning

Att ta hand om sitt tak är en bra investering. Ett väl underhållet tak håller länge och erbjuder därmed ett långvarigt skydd för din fastighet. Vi arbetar med allt från moderna tak till tak som är över 100 år gamla eller äldre. Vi utför målningsarbeten med modern teknik och använder oss av färger som är beprövade och kommer ifrån etablerade aktörer. Har du egna önskemål om fabrikat eller verktyg tar vi självklart hänsyn till detta innan vi startar arbetet. Inget tak är för svårt för våra takläggare i Stockholm och vi har stor erfarenhet av att måla allt ifrån kulturobjekt till hela bostadsområden.
Läs mer
IMG 2243 768X1024
Takservice Stockholm 768X412

Takservice

För att förlänga ett taks livslängd är det viktigt att man tar hand om det. Löv, fågelträck och annat bråte kan orsaka fukt- och rostskador på ert tak. Vi kan hjälpa er med att hålla ert tak rent. Vi utför även tätningar och lagar rostskador enligt era behov. Kontakta oss gärna för ett serviceavtal där vi håller koll på ert taks behov. Vi tar fram skräddarsydda avtal som är anpassade efter dig och dina behov.
Läs mer

Taksäkerhet

För att kunna ta sig runt på taket på ett säkert sätt behöver ett tak ha ett fullgott takskydd. Vi kan montera alla typer av takskydd på ert tak och vi kommer gärna ut och besiktigar och ger förslag på lämpliga lösningar till ert tak. Har ni serviceavtal med oss så kommer vi ut minst en gång per år och kontrollerar att ert takskydd är i fullgott skick samt om eventuella kompletteringar behöver göras.
Läs mer
Taksäkerhet Stockholm 768X292
Takskottning Snöskottning Stockholm 2 768X403

Snöskottning

Vintertid kan stora mängder snö och is samlas på ett tak som kan utgöra fara för personer och egendom. Enligt kap 3 §3 i Ordningslagen är fastighetsägaren skyldig att se till att snö och is skottas ned från taket. Vi utför takskottning på alla typer av fastigheter. Kontakta oss redan idag för ett takskottningsavtal! Vi utför arbetet effektivt och enligt branschens krav.
Läs mer