Vi utför snöskottning i Stockholm

Om vintern har kommit innebär det oftast att stora mängder snö kan orsaka en hel del problem. Snö kan till exempel falla från tak och utföra en stor fara för personer som går förbi, men även för fastigheten i sig. Vi inom vårt företag är specialiserade på tak. Vi utför allt från reparationer till takmålningar och enstaka hantverkstjänster där det behövs. Något vi även erbjuder är just snöskottning och takskottning i Stockholm. En snöskottning kan ta lite olika lång tid beroende på fastigheten och taktypen. Därför rekommenderar vi i Stockholm att du anger hur ditt hus-, eller fastighetstak ser ut när du ringer och anlitar oss för en sådan tjänst.

Snöskottning & gällande lagar i Stockholm

Lagar kan kännas tråkiga men de måste följas och hållas reda på. Enligt kap 3 §3 i Ordningslagen måste alla fastighetsägare skotta snö så att den inte faller ner från taket. Att du inte har tid för att tänka på det förstår vi mycket väl. Där kommer vårt företag in i bilden. Först och främst är vi införstådda med alla regler, lagar och reglemente som gäller för takskottning och snöskottning i Stockholm. Vi håller oss uppdaterade om dem och vet vad som är aktuellt för tillfället. Med andra ord behöver inte du som vår kund bry dig om att känna till Ordningslagen. Vårt duktiga takläggare i Stockholm är redo för en ny snöskottning när ett sådant uppdrag kommer in i Stockholm. Skulle du behöva hjälp med något annat med ditt tak, kan vi utföra båda tjänsterna samtidigt. Vintertid är inte bra för målning, men skulle du behöva något snickeriarbete eller en enklare reparation så gör vi gärna det.

Behöver du takskottning i Stockholm? Ring oss

Har snön kommit till Stockholm? Då kom vintern även i år. Äger du ett hus eller representerar du en bostadsrättsförening som behöver få sina tak skottade från snö? Då ringer du oss på direkten. Våra takläggare är i Stockholm takexperter och ett av våra specialområden är snöskottning i Stockholm. Det går bra att anlita oss endast för en snöskottning inom vackra Stockholm eller att skriva ett avtal med oss om att vi sköter all takskottning av alla era fastigheter under alla vintermånaderna. Vi rekommenderar att du väljer att skriva under ett avtal. På det sättet säkerställer vi att snön är skottat i tid och att du inte behöver inte oroa dig för det. Vi arbetar snabbt, effektivt och säkert. Vi garanterar att sköta all form av skottning på smidigaste sätt både för ditt tak och för dig som kund. Självklart, anpassar vi oss efter dina önskemål, om sådana skulle finnas. Njut av vintern och låt oss ta hand om er takskottning i Stockholm åt dig. Ring oss gärna för att ta reda på mer och få en preliminär offert. Vi ser fram emot att höra från dig.

Senast uppdaterad 20 december 2021