Komplett takmålning i Stockholm

Hur ser ditt tak ut? Behöver det bytas ut eller räcker det bara med att måla om det? Vår erfarenhet inom takmålning i Stockholm visar att många byter ut sina tak i onödan och investerar stora summor i projektet. En takmålning är skonsammare mot kassan och är ofta lösningen för att piffa upp taket. I många fall räcker det med en väl utförd målning av proffs, och professionella målare hittar du hos oss.

Vi utför takförseglingar och målar tak i enlighet med föreskrifter. Vi drar även nytta av vår långa erfarenhet av takmålning i Stockholm. Låt oss bedöma om taket behöver bytas eller endast målas om. Våra takläggare i Stockholm kan enkelt avgöra detta när de kommer på husbesök. Våra råd kommer att ge dig kostnadseffektiva lösningar till ett vettigt pris. Med andra ord mår både familjekassan och taket bra utav att jobba med oss. Vi tycker att takmålningar i Stockholm ska utföras på ett sätt som ger fukt-, och UV-skydd. Vi garanterar dessutom ett förstklassigt resultat. Är du nyfiken? Låt oss pratas vid om din takmålning i Stockholm.

Takmålning av alla material i Stockholm

Betongpannor eller plåttak? För oss spelar det ingen roll då vårt team kan måla båda två. Betongpannor tvättar vi först med högtryckstvätt innan vi börjar att måla. Taktvätt följs av en sköljning och kembehandling som försäkrar att ingen påväxt finns kvar på takpannorna. Sedan sprutmålar vi taket, först med förseglingsfärg och sedan med vanlig. För oss är förseglingsfärgen ett måste då det tätar porerna och ger taket ett längre liv. Plåttaket tvättar vi också före målning. Här gäller det att tvätta under en viss tid så att alla orenheter tas bort. Rätt mängd färg ska läggas så att taket håller under alla väderförutsättningar. Vår takmålning utförs på korrekt sätt, i enlighet med alla branschföreskrifter och rekommendationer i Stockholm.

Vi tvättar och målar – beställ vår helhetstjänst!

Vi tvättar först och målar sedan – just i den ordningen. Så går vår takmålning till oavsett vilken typ av tak på fastigheten ni har i Stockholm. Innan försegling tvättas både plåt-, och betongplattor. Efter en noggrann rengöring sätter vi igång och målar. Vi jobbar med produkter av hög kvalitet och strävar efter att använda dem som är miljövänliga och skonar miljö och natur. Behöver du hjälp eller råd med ditt tak? Då rekommenderar vi att du ringer eller skriver till oss. För att kunna sammanställa en offert behöver vi komma på husbesök. Det tar upp till en halvtimme. Sedan presenterar vi ett kostnadsförslag för dig. Om du som kund godkänner det, sätter vi igång med din takmålning Stockholm. Vi ger taket ett långt liv!

Ring gärna oss för att få reda på mer!

Senast uppdaterad 20 december 2021