Takrenovering i Stockholm

Att ha tak över huvudet är tyvärr inte en självklarhet för alla människor. Lyckligtvis har de flesta av oss det. I alla stora och små städer kan taken behöva renoveras lite då och då precis som ute på landsbygden eller i övriga landet. Att arbeta med takrenovering i Stockholm med omnejd ser vi därför som ett av våra viktigaste uppdrag. Om taket inte fungerar kan det bli stora skador. Vi tar därför hand om ditt tak med största omsorg. Från slott till koja, inget för stort, inget för litet. Ibland kan det vara en mindre läcka och andra gånger en fullständig takrenovering. I Stockholm utför vi reparationer, målning och takrenovering av alla slag. Noggrannhet, skicklighet och teamarbete. Våra anställda i Stockholm har självklart en kvalitativ utbildning för den del av jobbet som han eller hon ska utföra när vi hjälper dig med en takrenovering.

Vad finns det för olika slags tak?

Ett tak är väl ett tak kan man tänka. Det finns däremot fler delar i ett tak än man kan föreställa sig. Ett tak består främst av ett yttertak och ett innertak. Det har en bärande funktion, så kallade takstolar och ett skyddande skikt vilket är beklädnaden på yttertaket. Innertaket är det som avgränsar det inre rummet. I samband med en takrenovering i Stockholm kan du som kund stöta på flera olika benämningar som du kanske aldrig hört talas om. Bjälklag, bågtak, kupoltak, mansardtak, sadeltak, säteritak, takbrunn, takkupa, takfönster, takplåt, torntak, tälttak, valmat tak, valv och så vidare. Allt det här har vi i Stockholm koll på när det är dags att utföra en takrenovering. Vidare arbetar vi med alla slags beklädnader som förekommer. Tegel och plåt, är de vanligaste, men det förekommer även andra material. Till och med halm, glas eller gräs.

Säkerheten viktig vid takrenovering i Stockholm

Vi vill att du ska kunna känna dig säker när du befinner dig i din bostad. Du kanske sitter under taket och njuter av att ha en vacker våning, en hel fastighet eller ett hus. Det är ju inte så många som bor i ett slott, men du kanske befinner dig på en kolonilott där du sitter inomhus i din lilla stuga någonstans i Stockholm. När vi utför takrenoveringar i Stockholm eller i närliggande områden så är vi ytters noggranna med säkerheten när vår personal hänger utanpå väggarna eller går uppe på taket. Det här genomsyrar vår planering och leder till att du som kund alltid ska känna dig säker på att få ett riktigt gediget och noggrant genomför uppdrag när du anlitar oss på Tello som takläggare i Stockholm. Vi fixar jobbet som kan vara förenat med livsfara att utföra själv. Ditt väl och ve när ditt tak ska renoveras är således vårt jobb.

Senast uppdaterad 20 december 2021